Laat ook van je horen en schrijf een 5 sterren review

Wat onze klanten zeggen

Masood Khan
Masood Khan
19:51 07 Aug 19
Super goede ervaring met deze rijschool ik en mijn vriendin hebben ons rijbewijs in een keer gehaald. Heel vriendelijk en een professionele rijschool, zeker een aanrader 😊lees meer
Gizem Özturk
Gizem Özturk
19:41 07 Aug 19
Een maand geleden had ik bij deze rijschool lessen genomen, na 5 rijlessen voelde ik me niet meer op mijn gemak langs de instructeur. Er wordt vaker gesproken over mijn privé leven dan rijlessen. Uiteindelijk vroeg hij of we een keer een bakje koffie konden drinken, toen ik dat aan mijn vriend had verteld heeft hij ervoor besloten om onmiddellijk te stoppen met de rijlessen. Mijn vriend heeft hem benadert en wilde hem daarvoor aanspreken maar instructeur blijft het ontkennen. Ik raad alle meisjes de rijschool AF.lees meer
Julia Roza
Julia Roza
19:23 07 Aug 19
Oplichters, daar is geen twijfel aan! Ik heb zelf hier rijles gehad en ze vragen eerder heb jij je openstaande bedrag al betaalt ipv heb je nog iets waarop je wil oefenen of voel jij je prima? Duidelijk geen verstand van een rijschool, hoe is de eigenaar voor deze opleiding zelfs geslaagd? GEEN aanrader.lees meer
Michael Kuipen
Michael Kuipen
18:00 07 Aug 19
Nou nou nou wie hebben we hier, oplichter regio040. Waarom vertel jij ze niet hoe je mij €4000 hebt weten te betalen zonder dat ik iets te leren heb gekregen of een rijbewijs heb gehaald. Waarom vertel jij ze niet hoe hard ik ben opgelicht ipv ben geholpen. Altijd werd er gesproken over jullie goede kant maar het is tijd dat jullie duivelse kant boven water komt. Dit rijschool denkt net als de meeste rijscholen ook alleen aan geld en mijn domme hoofd is er ingetrapt. Gelukkig ben ik weggegaan voordat ik nog erger werd aangepakt. En dan gaan ze nog reageren op anderen met 'haatberichten' maar luister eens oplichter040, als jullie de meeste NIET hadden opgelicht, dan hoefden wij ook NIET in actie te komen! GEEN AANRADERlees meer
Nil Ferozi
Nil Ferozi
17:01 07 Aug 19
Professionele begeleiding, zeer goede instructeurs die alles duidelijk en heel kalm uitleggen. Heeft heel veel geduld. Heb binnen 30 lessen mijn rijbewijs gehaald 😀 Top!!!! Een echte aanrader.lees meer
Jan De Jong
Jan De Jong
11:03 07 Aug 19
Regio 040 hoort Regio geld te zijn want het enige waar hun zich mee omsingelen zijn mensen met geld. Ik moest een grote geld bedrag betalen voor wat? 30 rijlessen en nogsteeds geen rijbewijs terwijl ik wel al kan rijden en een ander rijschool aangaf dat ik maar 14/15 lessen nodig had. Dit is een van de slechte rijschool die er maar kan bestaan, totaal geen respect voor de leerling en voor de lessen. Rij instructeur kwam 20 minuten te laat omdat HIJ op de verkeerde locatie was en toch liet hij mij ervoor boete door een hele rijles te betalen! Onnozel en niet rechtvaardig. GEEN AANRADER! Slechte rijschool ik meen het uit de bodem van mijn hart.lees meer
Quincy Linden
Quincy Linden
10:50 07 Aug 19
Wat een slechte rijschool zeg bah bah. Duidelijke geldwolven daar is geen twijfel aan! Het is GEEN aanrader, zij hebben mij zo erg voor de gek gehouden dat ik na 30 rijlessen nogsteeds niet klaar zou zijn voor examen terwijl ik bij een ander rijschool Mn rijbewijs al binnen 17 lessen heb gehaald! Het is deze rijschool gelukt om mij meer dan €3000 te laten betalen en dat maakt hun alleen maar gelukkiger, GELD. Het draait niet om de leerling maar geld! Absolute geldwolven! Nogmaals GEEN AANRADER, zoek een ander rijschool.lees meer
Merel Mulder
Merel Mulder
20:32 06 Aug 19
Communicatie en klantvriendelijkheid is een werkpunt. Lessen inplannen, paar uur later herplannen omdat de "lesgevers niet zo laat op de avond werken". Intern dus ook gebrekkige communicatie en dat bekoopt de klant. Eindeloze discussie met medewerkers die duidelijk getraind zijn hierin. Minder mondige mensen zullen snel aan het kortste eind moeten trekken. Zeer jammer voor een firma van deze omvang. Tip: Ga naar een ander rijschool!lees meer
Fernando Morales
Fernando Morales
07:40 19 Jul 19
Great driving school, I recommend it if you are serious about getting good results fast. Abed is really professional at his job easily communicating in English, which is really important for expats like me.lees meer
Just Me
Just Me
22:33 24 Jun 19
Ontzettend goede rijschool!!, Ik heb een lange tijd zonder rijbewijs gereden(heel dom ik weet het)en moest dus niet alleen op de juiste manier leren rijden,maar ook mijn slechte rijgewoontes afleren.Mijn instructeur heeft hier echt ontzettend veel geduld mee gehad en me op de juiste manier klaargestoomd voor mijn examen. Ondanks dat ik faalangst, onzeker en heel zenuwachtig was wist mijn instructeur op een hele fijne rustige manier met me om te gaan.Ik ben mede hierdoor in een keer geslaagd voor mijn examen. Een echte aanrader!!lees meer
shivana vlassak
shivana vlassak
05:31 31 May 19
Een rijschool met veel geduld en respect, ook voor mensen die onzeker en of bang zijn! Ik heb onzettend veel mogen leren en het in 1 keer gehaald, zeker een dikke 10 voor deze rijschool en de instructeurs! 👍🏻lees meer
Kumar Sourav Das
Kumar Sourav Das
13:53 27 May 19
I had an excellent learning experience at Autorijschool Regio 040. Both Abed and Hasieb are very professional driving instructors, who can communicate easily in English. They try their best that you pass the test at your first attempt (like I did), unlike some other big driving schools, who might unnecessarily advice you more and more lessons.lees meer
ruben
ruben
10:41 21 May 19
Zeer goede instructeurs die kalm uitleggen, fijne methode van les geven en altijd een plan van aanpak zodat je lessen nuttig worden gebruikt.lees meer
Oumaima Aknouz
Oumaima Aknouz
21:42 20 May 19
super rijschool heel fijn les gekregen zeker een aanrader
Eveline de Zeeuw
Eveline de Zeeuw
07:29 11 Apr 19
Super fijne rijschool! Hele fijne lessen gehad en goede begeleiding. Echt een aanrader!👍🏼
Hype dj
Hype dj
17:22 02 Apr 19
Top rijschool aanrader voor iedereen !! Ik heb gehoord dat ze binnenkort gaan uitbreiden alles onder 1 dak van theorie cursus tot schakel en automaat rijlessen. Ik stuur mij zusje en broertje zeker naar regio040. Bedankt voor alles 👍🏻👍🏻lees meer
Larissa Saueressig
Larissa Saueressig
14:53 27 Mar 19
Net geslaagd😎😎😎. Zoon fijne instructeur gehad Zonder zijn rustige en directe aanpak. Had ik het vast niet gehaald. Dankjewel rijschool regio 040lees meer
mark spoelstra
mark spoelstra
17:32 21 Feb 19
Hele relaxte sfeer, heeft zeer veel geduld. En heb tot me eigen verbazing al binnen 2 maand me rijbewijs gehaald. Oftewel een aanrader voor iedereen binnen en omstreken Eindhoven!lees meer
johan elzinga
johan elzinga
13:50 18 Feb 19
Binnen 30 lessen mijn rijbewijs gehaald. Duidelijke lessen met de juiste aansturing. Echt een aanrader voor wie op een relaxte en toch hele directe aanpak zijn rijbewijs wilt halen.lees meer
Bekijk alle beoordelingen

Fijne rijschool. Stopt heel veel aandacht in de leerling. En haalt het uiterste uit je rijkunsten.

Fabienne Van Heijst

Hele goede lessen gehad! Gezellige rijinstructeur en een leuke sfeer. Je leert er veel en je krijgt veel de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen!
Super bedankt!!

Taneysha Locadia

Bij deze rijschool heb ik snel, goedkoop en comfortabel mijn rijbewijs gehaald! Ik ben heel tevreden en raad deze rijschool zeker aan! Bedankt Rijschool Regio 040!

Luca Riok

Uitstekende rijschool waarbij ik in een korte tijd veel heb geleerd. Wat erg belangrijk was, was dat mijn rij instructeur veel rust en structuur kon bieden. Zeker een aanrader!

Paco van de Laarschot

Ik heb in korte tijd veel geleerd en binnen een maand mijn rijbewijs gehaald. Altijd een fijne sfeer en veel geduld. Alles is altijd netjes verlopen. Echt een aanrader deze rijschool.

Gladys Grant

Ik ben geslaagd!!!! .. wil je ook slagen dat is deze rijschool zeker een aanrader !! 5 ☆ voor rijschool 040 !!

Shuralisa solomuns

Goede rijschool, leert veel dingen die ik nog niet wist 2e keer geslaagd in 35 lessen super goede rijschool!!! Goede uitleg tijdens de lessen en hij heeft veel geduld en denkt goed met je mee zeker een aanrader!!

Kirsten van Kasteren

Binnen 30 lessen mijn rijbewijs gehaald. Duidelijke lessen met de juiste aansturing. Echt een aanrader voor wie op een relaxte en toch hele directe aanpak zijn rijbewijs wilt halen.

Johan Elzinga

Net geslaagd????????????. Zoon fijne instructeur gehad
Zonder zijn rustige en directe aanpak. Had ik het vast niet gehaald.
Dankjewel rijschool regio 040

Larissa Saueressig

Laat ook van je horen en schrijf een 5 sterren review

Masood Khan
Masood Khan
19:51 07 Aug 19
Super goede ervaring met deze rijschool ik en mijn vriendin hebben ons rijbewijs in een keer gehaald. Heel vriendelijk en een professionele rijschool, zeker een aanrader 😊lees meer
Gizem Özturk
Gizem Özturk
19:41 07 Aug 19
Een maand geleden had ik bij deze rijschool lessen genomen, na 5 rijlessen voelde ik me niet meer op mijn gemak langs de instructeur. Er wordt vaker gesproken over mijn privé leven dan rijlessen. Uiteindelijk vroeg hij of we een keer een bakje koffie konden drinken, toen ik dat aan mijn vriend had verteld heeft hij ervoor besloten om onmiddellijk te stoppen met de rijlessen. Mijn vriend heeft hem benadert en wilde hem daarvoor aanspreken maar instructeur blijft het ontkennen. Ik raad alle meisjes de rijschool AF.lees meer
Julia Roza
Julia Roza
19:23 07 Aug 19
Oplichters, daar is geen twijfel aan! Ik heb zelf hier rijles gehad en ze vragen eerder heb jij je openstaande bedrag al betaalt ipv heb je nog iets waarop je wil oefenen of voel jij je prima? Duidelijk geen verstand van een rijschool, hoe is de eigenaar voor deze opleiding zelfs geslaagd? GEEN aanrader.lees meer
Michael Kuipen
Michael Kuipen
18:00 07 Aug 19
Nou nou nou wie hebben we hier, oplichter regio040. Waarom vertel jij ze niet hoe je mij €4000 hebt weten te betalen zonder dat ik iets te leren heb gekregen of een rijbewijs heb gehaald. Waarom vertel jij ze niet hoe hard ik ben opgelicht ipv ben geholpen. Altijd werd er gesproken over jullie goede kant maar het is tijd dat jullie duivelse kant boven water komt. Dit rijschool denkt net als de meeste rijscholen ook alleen aan geld en mijn domme hoofd is er ingetrapt. Gelukkig ben ik weggegaan voordat ik nog erger werd aangepakt. En dan gaan ze nog reageren op anderen met 'haatberichten' maar luister eens oplichter040, als jullie de meeste NIET hadden opgelicht, dan hoefden wij ook NIET in actie te komen! GEEN AANRADERlees meer
Nil Ferozi
Nil Ferozi
17:01 07 Aug 19
Professionele begeleiding, zeer goede instructeurs die alles duidelijk en heel kalm uitleggen. Heeft heel veel geduld. Heb binnen 30 lessen mijn rijbewijs gehaald 😀 Top!!!! Een echte aanrader.lees meer
Jan De Jong
Jan De Jong
11:03 07 Aug 19
Regio 040 hoort Regio geld te zijn want het enige waar hun zich mee omsingelen zijn mensen met geld. Ik moest een grote geld bedrag betalen voor wat? 30 rijlessen en nogsteeds geen rijbewijs terwijl ik wel al kan rijden en een ander rijschool aangaf dat ik maar 14/15 lessen nodig had. Dit is een van de slechte rijschool die er maar kan bestaan, totaal geen respect voor de leerling en voor de lessen. Rij instructeur kwam 20 minuten te laat omdat HIJ op de verkeerde locatie was en toch liet hij mij ervoor boete door een hele rijles te betalen! Onnozel en niet rechtvaardig. GEEN AANRADER! Slechte rijschool ik meen het uit de bodem van mijn hart.lees meer
Quincy Linden
Quincy Linden
10:50 07 Aug 19
Wat een slechte rijschool zeg bah bah. Duidelijke geldwolven daar is geen twijfel aan! Het is GEEN aanrader, zij hebben mij zo erg voor de gek gehouden dat ik na 30 rijlessen nogsteeds niet klaar zou zijn voor examen terwijl ik bij een ander rijschool Mn rijbewijs al binnen 17 lessen heb gehaald! Het is deze rijschool gelukt om mij meer dan €3000 te laten betalen en dat maakt hun alleen maar gelukkiger, GELD. Het draait niet om de leerling maar geld! Absolute geldwolven! Nogmaals GEEN AANRADER, zoek een ander rijschool.lees meer
Merel Mulder
Merel Mulder
20:32 06 Aug 19
Communicatie en klantvriendelijkheid is een werkpunt. Lessen inplannen, paar uur later herplannen omdat de "lesgevers niet zo laat op de avond werken". Intern dus ook gebrekkige communicatie en dat bekoopt de klant. Eindeloze discussie met medewerkers die duidelijk getraind zijn hierin. Minder mondige mensen zullen snel aan het kortste eind moeten trekken. Zeer jammer voor een firma van deze omvang. Tip: Ga naar een ander rijschool!lees meer
Fernando Morales
Fernando Morales
07:40 19 Jul 19
Great driving school, I recommend it if you are serious about getting good results fast. Abed is really professional at his job easily communicating in English, which is really important for expats like me.lees meer
Just Me
Just Me
22:33 24 Jun 19
Ontzettend goede rijschool!!, Ik heb een lange tijd zonder rijbewijs gereden(heel dom ik weet het)en moest dus niet alleen op de juiste manier leren rijden,maar ook mijn slechte rijgewoontes afleren.Mijn instructeur heeft hier echt ontzettend veel geduld mee gehad en me op de juiste manier klaargestoomd voor mijn examen. Ondanks dat ik faalangst, onzeker en heel zenuwachtig was wist mijn instructeur op een hele fijne rustige manier met me om te gaan.Ik ben mede hierdoor in een keer geslaagd voor mijn examen. Een echte aanrader!!lees meer
shivana vlassak
shivana vlassak
05:31 31 May 19
Een rijschool met veel geduld en respect, ook voor mensen die onzeker en of bang zijn! Ik heb onzettend veel mogen leren en het in 1 keer gehaald, zeker een dikke 10 voor deze rijschool en de instructeurs! 👍🏻lees meer
Kumar Sourav Das
Kumar Sourav Das
13:53 27 May 19
I had an excellent learning experience at Autorijschool Regio 040. Both Abed and Hasieb are very professional driving instructors, who can communicate easily in English. They try their best that you pass the test at your first attempt (like I did), unlike some other big driving schools, who might unnecessarily advice you more and more lessons.lees meer
ruben
ruben
10:41 21 May 19
Zeer goede instructeurs die kalm uitleggen, fijne methode van les geven en altijd een plan van aanpak zodat je lessen nuttig worden gebruikt.lees meer
Oumaima Aknouz
Oumaima Aknouz
21:42 20 May 19
super rijschool heel fijn les gekregen zeker een aanrader
Eveline de Zeeuw
Eveline de Zeeuw
07:29 11 Apr 19
Super fijne rijschool! Hele fijne lessen gehad en goede begeleiding. Echt een aanrader!👍🏼
Hype dj
Hype dj
17:22 02 Apr 19
Top rijschool aanrader voor iedereen !! Ik heb gehoord dat ze binnenkort gaan uitbreiden alles onder 1 dak van theorie cursus tot schakel en automaat rijlessen. Ik stuur mij zusje en broertje zeker naar regio040. Bedankt voor alles 👍🏻👍🏻lees meer
Larissa Saueressig
Larissa Saueressig
14:53 27 Mar 19
Net geslaagd😎😎😎. Zoon fijne instructeur gehad Zonder zijn rustige en directe aanpak. Had ik het vast niet gehaald. Dankjewel rijschool regio 040lees meer
mark spoelstra
mark spoelstra
17:32 21 Feb 19
Hele relaxte sfeer, heeft zeer veel geduld. En heb tot me eigen verbazing al binnen 2 maand me rijbewijs gehaald. Oftewel een aanrader voor iedereen binnen en omstreken Eindhoven!lees meer
johan elzinga
johan elzinga
13:50 18 Feb 19
Binnen 30 lessen mijn rijbewijs gehaald. Duidelijke lessen met de juiste aansturing. Echt een aanrader voor wie op een relaxte en toch hele directe aanpak zijn rijbewijs wilt halen.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

040 240 54 11
  06 26 308 351
[email protected]

Adres

Grote Berg 28
5611 KK Eindhoven

Laat je nummer achter

© Autorijschool Regio 040     |     Privacyverklaring      |    Algemene Voorwaarden

WhatsApp chat