Basic

Pakket 1

15x (60 min) rijlessen in Eindhoven en omgeving


Geen inschrijfkosten


Gratis Praktijkexamen bij het CBR t.w.v. €265


Gratis proefles


Voor €599,-


Aanbevolen

Pakket 2

19x (60 min) rijlessen in Eindhoven en omgeving


Geen inschrijfkosten


Gratis Praktijkexamen bij het CBR t.w.v. €265


Gratis proefles


Voor €799,-


Meest verkocht

Pakket 3

30x (60 min) rijlessen in Eindhoven en omgeving


Geen inschrijfkosten


Gratis Praktijkexamen bij het CBR t.w.v. €265


Gratis proefles


Gratis herexamen (indien nodig)


Voor €1399,-


Losse tarieven Autorijschool Regio 040

  • Rijles (60 min) €40

  • CBR-praktijkexamen €265

  • Tussentijdse toets €215

  • CBR theorie-examen €46

  • Theoriecursus €150

Rijlessen in Eindhoven – Autorijschool regio 040

Autorijschool Regio 040 heeft 12 jaar ervaring en onderscheidt zich van andere rijscholen door de hoge mate van professionaliteit van onze autorijschool en door de grootte van onze organisatie:

  • Een gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Een unieke en zeer effectieve lesmethode
  • Uitsluitend nieuwe lesauto’s
  • Goed gekwalificeerde instructeurs

Bij Autorijschool Regio 040 heb je de keuze voor rijlessen in een schakelauto en een automaat. Tevens les je altijd in een auto met zeer veel extra’s. Dit maakt het leren rijden voor jou een stuk makkelijker en comfortabeler. Lees hier meer over Autorijschool Regio 040.

Autorijschool Regio 040 is het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een goedkope, betrouwbare en klantvriendelijke rijschool. Ben je op zoek naar een goedkope, betrouwbare en klantvriendelijke autorijschool in regio Eindhoven? Zoek dan niet verder. Autorijschool Regio 040 biedt haar rijlessen aan in Eindhoven en omgeving. Voor rijlessen in Eindhoven of de omgeving van Eindhoven neem je contact op met Autorijschool Regio 040. Dit kan telefonisch op 0626308351. Lees hier meer over onze voorwaarden.

Gegarandeerd

Vriendelijk

Samen met jou richten wij de rijopleiding zo in dat deze het beste aansluit bij jouw wensen, vaardigheden en mogelijkheden. Zo word je bij iedere rijles opgehaald en afgezet waar jij wenst. Dit kan bij jou thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook bij jouw school of (bij)baan.

Gegarandeerd

Kwaliteit

De rijopleidingen van Autorijschool Regio 040 worden aan de hand van de laatste CBR normen gegeven. Bij iedere rijles wordt een ervaren en gediplomeerd rijinstructeur ingezet om jou zo goed en zo snel mogelijk alle regels en vaardigheden van het verkeer bij te leren.

Gegarandeerd

Goedkoop

Een rijopleiding hoeft niet duur te zijn, als men maar op de juiste wijze rijles krijgt. Het succes van onze autorijschool is te danken aan de prijs / kwaliteit verhouding van onze rijopleidingen, de persoonlijke aandacht die we geven aan onze leerlingen en de professionele begeleiding die we bieden met onze gediplomeerde rijinstructeurs.